Power BI door Certigon

Certigon heeft zich gespecialiseerd in de tool Power BI van Microsoft om zo Business Intelligence makkelijker toegankelijk te maken voor organisaties. Samen met de klant bekijken wij welke data van belang is voor het nemen van de dagelijkse of strategische beslissingen. Volgens Certigon kan in de huidige wereld van internet en digitalisering een moderne, duurzame bedrijfsvoering niet bestaan zonder software. Certigon is een softwarehuis waar maatwerk softwareoplossingen worden ontwikkeld. Start nu met PowerBI door Certigon.

SAMEN MET DE KLANT

Data is een enorme poel van oude, nieuwe en externe informatie. Certigon bekijkt met de klant hoe je deze data gestructureerd kan gebruiken in een business intelligence oplossing als bijvoorbeeld Power BI. Samen bepalen we welke data er nodig is en waar deze staat. Als je gebruikt maakt van de tool Power BI is het bij kleinere datasets niet nodig om data eerst te verzamelen in een  datawarehouse om business intelligence toe te passen. De gewenste data kan zo door middel van koppelingen rechtstreeks worden verwerkt in een Power BI dashboard. 

Tip succesvolle BI strategie: Stimuleer samenwerking

POWER BI

Business Intelligence omvat de strategieën en technologieën die informatie van bijvoorbeeld klanten, concurrenten, markten en trends verzamelen en analyseren. BI maakt deze data visueel inzichtelijk en biedt historische, actuele en voorspellende weergaven die besluitvormingsprocessen vergemakkelijken. Met BI kun je een voorsprong nemen op je concurrenten. Zo leidt Business Intelligence tot verhoogde kennis van de processen, klanten en organisatie

Tip succesvolle BI strategie: Richt je BI omgevin zo in dat je snelkunt wijzigen

VELE INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

Power BI haalt data uit diverse systemen en visualiseert deze. Zelfs met alleen toegang tot een API (dus zonder toegang tot de databron) kun je de data gebruiken binnen Power BI. Deze tool is dus uitermate geschikt als ‘custom reporting’. Je kunt Power BI natuurlijk ook gebruiken om data uit meerdere bronnen te visualiseren. 

Tip succesvolle BI strategie: begrijp zakelijke context

MAATWERK SOFTWARE VAN CERTIGON

Certigon draagt bij aan de eeuwenoude ondernemersgeest van Nederland
door maatwerksoftware binnen handbereik van ondernemers te brengen. Certigon denkt bovendien als strategisch partner mee met ondernemers. Zo kunnen we tot de beste oplossing komen passend binnen het beschikbare budget.

Tip succesvolle BI strategie: ga open het proces in

Met Power BI heb je realtime overal inzicht in jouw bedrijfsgegevens. Wil jij ook profiteren van de voordelen van een PowerBI dashboard, neem dan contact met ons op. start nu met PowerBI door certigon